miercuri, 29 aprilie 2009

3+3












Adica azi avem 3 ani si 3 zile... dupa 2 zile de petrecere (foarte obositoare, sambata si duminica), una acasa si una la iarba verde.
Mi-ar fi placut (pentru ea) sa avem mai multi copii invitati, am avut doar 2 fetite (si ele mai mari, de 8 si 12 ani)... dar ne-am distrat, karaoke, dans, baloane de sapun, trompetele, multe cadouri (foarte frumoase) .... si multa voie buna. A fost extrem de emotionata cand i s-a cantat "La Multi Ani".

Acum ca ne-am revenit, urmeaza si pozele (eventual un filmulet), de care sunt cam dezamagita, cele de interior sunt miscate.... pentru ca din pacate blitzul nu mai functioneaza (m-am tot plans ca e murdar obiectivul, intr-o zi cand a scapat "1" secunda nesupravegheata l-a spalat, cu totul banuiesc. Nu m-am putut supara pe ea (gresit) chiar daca valoarea pagubei e insemnata. Cu cateva luni in urma, mama mi-a mutat rucsacul care era desfacut :( si au zburat din el ambele teleobiective care s-au stricat. Pe ea m-am suparat mai rau, chiar daca vina o fi a mea (toata lumea a fost de parerea asta, ca nu am grija de lucruri, ca nu trebuia sa ajunga copilul la el... etc).

2 comentarii:

emese spunea...

3 anisori, ce frumos :)
este varsta de la care avem primele amintiri si ea o sa aiba amintiri frumoase :)

Anonim spunea...

la multi ani, sa fie frumoasa , sanatoasa si fericita!luca angelo a implinit doi anisori pe 25 aprilie:-)
bine, n-aveai cum sa stii ca tu nu prea ne vizitezi pe blog:-(