joi, 15 octombrie 2009

Dor...Din cand in cand ii place sa "cante" (mai mult jazz, zic eu ) si sa se joace la orga ... care are si functia demo .......... si intr-o zi a pus-o o data, de doua ori, de trei ori... de foarte multe ori.

Si visatoare, cu ochii tristi, a zis... "Mi-e atat de dor... de aceea a venit muzica asta".


De cine, draga mami?

"Stii, nu pot sa-ti spun, e secret si daca iti spun nu mai e secret".

De gradinita... nu prea cred, desi a lipsit 3 saptamani. A prins din zbor prima raceala si a facut adenoidita, oteita... asa ca am sfarsit luand antibiotice dupa 2 saptamani in care 2-3 zile era cu febra, 2-3 nu.

Acum merge din nou, dar sunt o multime de copii care tusesc acolo si mi-e foarte teama sa nu o luam de la capat. O sa incercam un Imunogrip daca n-o fi prea tarziu....

2 comentarii:

alina spunea...

sanatate, ne-a fost dor de voi!
aveti grija sa ramaneti la bolile astea, nu faceti colectie! :)

Petraluca spunea...

Multumim, Alina! Deocamdata dupa doar cateva zile de gradi ne curge nasul din nou si tusim (usor)... Sper sa nu insemne gradinita doar atat :(
A aparut insa o alta problema, a facut un abces dentar la un dinte din fata, lovit acum cateva luni... maine sper sa il rezolvam.
Eu am amintiori foarte urate de la stomatologie. Am sperat sa nu ma mosteneasca pe mine cu dintii. Dar la varsta asta n-am mai auzit de asa ceva.